Over ons

De Marktbakker Eindhoven is al sinds mensen heugenissen een begrip op vele markten in onze regio. Ik, Jeroen van de Coterlet, ben al sinds mijn jeugdjaren eigenaar en het vertrouwde gezicht van de marktbakker.

Voor dag en dauw staan wij op om op diverse markten in Eindhoven onze klanten te verwelkomen met onze producten. Producten die geroemd worden zijn altijd 100% vers en zuiver van smaak. Onze samenwerkende warme bakkers doen er elke nacht alles aan om ervoor te zorgen dat op alle kramen van De Marktbakker alles er weer lekker vers bij ligt, zodat je als klant tevreden naar huis kunt gaan met onze heerlijke bakkerij producten.

Het assortiment bestaat uit vele heerlijke en gezonde producten zoals: Ambachtelijk luxe en Duitse broden, stokbroden, klein brood zoals witte en bruine punten of bollen, krentenbollen en zelf heerlijk verse Italiaanse bollen. Daarnaast zijn ons verse en zelf bereiden worstenbroodjes ook een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten en zelfs met carnavalsoptocht in Eindhoven voorzien wij carnaval vierend Eindhoven van heerlijk verse en warme worstenbroodjes. Maar behalve worstenbroodjes verkopen wij in onze opvallende rood met witte bakkerskraam nog meer heerlijke snacks.

Wij nodigen je graag uit om onze producten een keer te komen proeven. Wij staan 5 dagen in de week op diverse marken in Eindhoven en als je er dan toch bent kun je meteen lekker profiteren van onze wekelijkse markt aanbiedingen.