De marktbakker Eindhoven

De Marktbakker Eindhoven is al sinds mensen heugenissen en begrip op vele markten in onze regio. Ik Jeroen van de Coterlet ben al sinds mijn jeugdjaren eigenaar en het vertrouwde gezicht van de marktbakker. Voor dag en dauw staan wij op om op diverse markten in Eindhoven en Den Bosch onze klanten te verwelkomen met onze producten. Producten die geroemd worden door zijn versheid en smaak, want onze samenwerkende warme bakkers doen er elke nacht alles aan om ervoor te zorgen dat op alle kramen van De Marktbakker als er weer lekker vers bij ligt, zodat onze klanten tevreden naar huis gaan met onze heerlijke bakkerij producten.

Ons Assortiment bestaat uit vele heerlijke en gezonde producten zoals: Ambachtelijk luxe en Duitse broden, stokbroden, klein brood zoals witte en bruine punten of bollen, krentenbollen en zelf heerlijk verse Italiaanse bollen. Daarnaast zijn onze verse en zelf bereiden worstenbroodjes ook een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten, en zelfs met carnavaloptocht in Eindhoven voorzien wij carnaval vieren Eindhoven van heerlijk versie en warme worstenbrood. Maar behalve worstenbrood verkopen wij op onze opvallende rood met witte bakkerskraam nog meer meer heerlijke snack.

wij nodigen je graag uit om onze producten een keer komen proeven. Wij staan 4 dagen in de week op diverse marken in Eindhoven en 1 dag in de week op de markt in Den Bosch, en als je er dan toch bent kun je meteen lekker profiteren van onze wekelijkse markt aanbiedingen.

De Markt Bakker maakt gebruik van lekkere cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.